Blog

Okénko ze světa investic dle mého názoru nikdy neuškodí. Jedno menší pro Vás mám. Covid, válka, s tím spojená ekonomická krize, inflace na historickém maximu a hypotéky, z jejíž výše máme mžitky před očima. Je vůbec nemovitost, z které je ještě výnos z pronájmu výhodný?

Kdyby se mě někdo zeptal, jaká provize byla nejvíc vydřená, tak neváhám a vzpomenu si na prodej stavební parcely v Praze. Řeknu Vám, byl to vážně zážitek. Když se na mě před lety obrátil můj letitý kamarád, že chce prodat pozemek v Praze, zajásal jsem. ,,To bude pecka,, říkal jsem si... Netušil jsem ale ani zdaleka, co mě čeká.

Na úvod je důležité upozornit na fakt, že se elektronická aukce nerovná dražbě. Dražba a elektronická aukce spolu nemají v podstatě nic společného. Jedná se spíše o druh obálkové metody, kdy má každý zúčastněný stejně velkou šanci.

Dnešní den začínám aktivně! V 6:45 vstávám a na 20 minut si jdu zaběhat do našeho parku. Vždy po běhání si dám ledovou sprchu, která mě do nového dne krásně nakopne.

PENB neboli průkaz energetické náročnosti budovy slouží k určení energetické náročnosti budovy dle vyhlášky č. 148/2007 Sb. o energetické náročnosti budov.


Jaké téma by Vás zajímalo?